Konopí je jedinečné svým vysokým obsahem esenciálních nenasycených mastných kyselin – omega 3 a omega 6. Konopí je díky silným energetickým schopnostem, antibakteriálním vlastnostem a regenerační síle nenahraditelné při prevenci proti kožním chorobám. Přirozené protizánětlivé a antibakteriální účinky spolu s vysokou vyživující schopností podporují přirozenou regeneraci kůže.
Dnešní moderní doba se v kosmetických produktech vrací k přírodním látkám a zdrojům, rostlinným zdrojům a extraktům. Využití konopí pro kosmetický průmysl je ideální, protože kromě nenasycených mastných kyselin obsahuje také chlorofyl, fytosteroly a minerály.
Pozitivní účinky extraktu z konopí na pleť:
Užívání kosmetiky s extraktem konopí doporučujeme při veškerých kožních problémech jako:
Návod k použití: aplikujte několik ml (postačí objem uzávěru) do připravené vany. Koupelový olej je možné před koupelí použít i přímo na tělo. Olej je použitelný i jako masážní olej nebo tělový olej. Receptura neobsahuje látky se zvýšenou pěnivostí, je proto možné jej použít také do vířivých van.
Doporučujeme koupel provádět ve vodě 38 – 40°C. Délka koupele by neměl překročit 30 minut. Po koupeli doporučujeme dalších 30 minut odpočívat v ležící poloze.
Ještě lepších účinků dosáhnete kombinací dalších výrobků kosmetiky s extraktem konopí.
Značka: TOPVET